Trip advisor sebagai aplikasi yang menyediakan pencarian dan cadangan tempat percutian, hotel, restoran serta syarikat penerbangan dengan kemudahan atau penawaran harga terbaik, telah menyenaraikan Morrissey Hotel dalam sepuluh peratus terbaik di dunia pada anugerah yang diberikan Tripadvisor pada hari Rabu, 7 Mei 2024 kepada perniagaan yang konsisten menerima berbagai ulasan luar biasa.

Anugerah ini mencerminkan tingginya tingkat kepuasan tamu terhadap kemudahan dan layanan yang ditawarkan serta memberikan motivasi bagi pihak pengurusan untuk terus meningkatkan kepuasan pelanggan. Morrissey Hotel menjaga nilai dan keunggulan yang ditawarkan pada para tamu.

Untuk menciptakan pengalaman yang tak dapat dilupakan, Morrissey Hotel juga terus berinovasi. Sebagai Hotel dengan kedudukan strategik di jantung kota Jl. K.H. Wahid Hasyim No.70 Kb. Sirih, Kec. Menteng, Kota Jakarta Pusat, Morrissey Hotel saat ini tengah melakukan inovasi dan pengembangan menuju taraf Hotel berbintang lima. Morrissey Hotel berkomitmen akan terus membangun pengalaman yang tak dapat dilupakan bagi setiap tamu yang menginap. Bukan hanya pelayanan, namun inovasi dalam rekaan dan kemudahan baharu ke depannya, juga dirancang untuk memenuhi keperluan para tamu.

Untuk informasi lebih lanjut, ikuti Instagram rasmi Morrissey Hotel @iammorrissey atau menghubungi nombor +6281112505999 dan laman sesawang rasmi Morrissey Hotel www.iammorrissey.co.

Share:
, , , , ,
You may also like
Latest Posts from Travellah