KFC Malaysia kini membawakan ayam goreng pedas yang menyengat dan pasti mencabar deria rasa anda. Menyertai ayam goreng ikonik Original Recipe dan Hot & Spicy secara eksklusif buat waktu terhad adalah KFC Extra Spicy & Crispy BAHARU!

Lebih pedas dan lebih rangup dengan rasa dinamik seolah-olah menari pada tunas rasa, KFC Extra Spicy & Crispy meningkatkan kepedasan pada tahap yang lebih tinggi, dicipta untuk rakyat Malaysia yang gemar makan pedas.

Untuk menghasilkan sensasi rasa baharu ini, ketulan ayam segar diperap dalam resipi perapan berempah baharu, kemudian disaluti dengan campuran tepung berempah baharu -memberikannya lebih kerangupan di luar dan ‘juicy’ di dalam.

“Untuk menunaikan janji kami untuk sentiasa menghidangkan jamuan sedap hingga menjilat jari, kami sentiasa menginovasi produk kami untuk menambah kehangatan dalam hidup anda. Extra Spicy & Crispy baharu ini dicipta untuk memenuhi rasa mengidam makanan pedas anda dan bakal membuka selera – rasa sekali pasti nak lagi,” ujar Pemangku Ketua KFC Malaysia, Chandrasagran Munusamy.

KFC Extra Spicy & Crispy boleh didapati melalui beberapa pilihan: Kombo 2-ketul, Kombo 3-ketul, dan Box Meal dihidang bersama Coleslaw segar, kentang putar berkrim, dan Teh Lemon Ais sejuk.

Tambahan lagi,  sesuai untuk dikongsi bersama, Kombo 6-ketul ada 1 kentang putar besar dan 2 Teh Lemon Ais, manakala Kombo 10-ketul pula ada 2 kentang putar besar dan 1.5 liter botol minuman berkarbonat.

Boleh didapati bermula hari ini untuk waktu terhad atau sementara stok masih ada di restoran KFC seluruh negara. Harga bermula RM17.99. Pesan sekarang di aplikasi KFC Malaysia atau layari www.KFC.com.my.

Share:
, , ,
You may also like
Latest Posts from Travellah