Dianugerahkan oleh CNN Travel sebagai salah satu taman tema terbaik di dunia, nikmati Genting SkyWorlds Theme Park dari serendah RM98 pada tahun 2024! Sebagai penyedia hiburan berasaskan teknologi yang terintegrasi yangdipamerkan melalui sembilan “dunia” bertema yang dirancang khusus dan berbeza, Genting SkyWorlds Theme Park benar-benar berada di barisan hadapan hiburan keluarga. Ia Adalah taman tema pertama dan satu-satunya yang dianugerahkan penarafan platinum Malaysia
Tourism Quality Assurance (MyTQA) oleh Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC).


Dari sekarang sehingga 30 Jun 2024, pencinta sensasi boleh menikmati permainan dan tarikan yang tiada tandingan di Genting SkyWorlds dengan harga yang tidak dapat ditandingi untuk tempahan melalui laman web dan aplikasi mudah alih Resorts World Genting. Jimat sehingga RM93 pada tiket 1-Hari Biasa apabila anda menempah secara dalam talian. Untuk keluarga danmereka yang melancong dalam kumpulan, manfaatkan tawaran eksklusif dalam talian Buy More Save More 1-Day Ticket Combo dari laman web kami. Pelawat boleh menjimatkan RM422 dengan pembelian minimum 4 tiket dengan harga RM454 dan menikmati penjimatan RM1098 dengan pembelian maksimum 9 tiket dengan harga RM873 semasa musim rendah.

Menyatakan rasa terima kasih, Spencer Lee, Naib Presiden Kanan Jualan & Pemasaran dan MICE, berkata, “Kami telah menikmati sentimen komuniti yang positif dan sokongan yang luar biasa terhadap taman tema bertaraf dunia kami dari beribu-ribu pelawat, sejak pembukaannya pada Februari 2022. Kami berterima kasih kepada pelawat tempatan dan antarabangsa yang terpesona dengan kejayaan kami setakat ini. Tahun ini, kami menjemput semua orang untuk menemui semula pesona dan keseronokan tanpa henti Genting SkyWorlds dengan semangat baru pada kadar yang menarik.”


Memang, tiada masa yang lebih baik daripada sekarang untuk mengambil kesempatan menjimatkan dan memulakan pengembaraan yang mendalam di atas awan! Rancang terlebih dahulu dengan menempah tiket anda sekurang-kurangnya sehari sebelumnya. Penjimatan yang lebih besar dan harga terendah dijamin apabila membeli tiket dalam talian semasa musim rendah.


Genting SkyWorlds Theme Park dibuka dari jam 11 pagi hingga 6 petang. Mulai jam 6 petang, pesona taman itu berlanjutan ke malam hari dengan suasana yang hebat, makanan yang sedap dan hiburan langsung di Gohtong Way. Dinamakan sempena pengasas kami yang terkemuka, Tan Sri Dato’ Seri Lim Goh Tong, Gohtong Way adalah tempat yang sesuai untuk bersantai dan beramah mesra dengan makanan jalanan sambil menikmati persembahan air pancut dan pemandangan yang menakjubkan.


Genting SkyWorlds Theme Park dan Gohtong Way ditutup pada hari Selasa kecuali pada cuti umum Malaysia. Masuk ke taman melalui SkyAvenue Gateway, yang terletak di Tingkat G, SkyAvenue. Untuk maklumat lanjut dan/atau kemas kini tentang promosi terkini, lawati gentingskyworlds.com atau saluran media sosial rasmi taman tema.

Share:
,
You may also like
Latest Posts from Travellah