Experience Abu Dhabi, jenama destinasi Jabatan Kebudayaan dan Pelancongan – Abu Dhabi (the Department of Culture and Tourism – Abu Dhabi), telah melancarkan Find Your Pace.

Kempen global baharu ini bertujuan untuk menimbulkan rasa ingin tahu di kalangan pengembara untuk menerokai Abu Dhabi, mempersembahkan lokasi tersembunyi dan tarikan popular destinasi tersebut melalui perspektif baharu.

Dengan Find Your Pace, Experience Abu Dhabi mencetuskan rasa ingin tahu dan menggalakkan pelawat mencipta perjalanan unik mereka sendiri, daripada yang diketahui kepada yang tidak diketahui, melalui tapak warisan purba dan khazanah moden yang ikonik.

Kempen global baharu ini bertujuan untuk menimbulkan rasa ingin tahu di kalangan pengembara

Ia mempamerkan pencarian, semangat dan suasana yang pengunjung akan temui di destinasi tersebut – sama ada mereka mencari keseronokan pengembaraan, pengalaman budaya yang mengasyikkan atau sekadar berehat santai di tengah-tengah landskap semula jadi.

Dengan irama, muzik dan tetapan yang bertenaga, Find Your Pace mengikuti empat watak ketika mereka meneroka Abu Dhabi buat kali pertama, mengambil perjalanan yang memberi inspirasi, mengujakan dan memulihkan.

Sorotan destinasi termasuk Oasis Al Ain yang tenang, Masjid Besar Sheikh Zayed, Qasr Al Watan yang memberi inspirasi, dan Louvre Abu Dhabi yang terkenal, serta Mubazzarah Hijau yang luas, dan Bukit Fosil Al Wathba, yang dianggarkan berusia lebih empat juta tahun.

Masjid Besar Sheikh Zayed

Dengan pengembara mencari pengalaman yang lebih mengasyikkan dan disesuaikan, penceritaan kreatif dan emotifnya meletakkan Abu Dhabi menjadi tumpuan sebagai destinasi yang mesti dikunjungi di mana semua orang dialu-alukan untuk mencari rentak mereka.

Video kempennya telah dihasilkan untuk menyampaikan perasaan yang dialami para pelawat apabila mereka menerokai Abu Dhabi, mempamerkan bagaimana budaya menjadi teras semua tarikan dan aktiviti yang boleh diterokai di dalam emiriah tersebut.

Find Your Pace menekankan bahawa dengan tiga tonggak pengalaman bagi destinasi tersebut, Abu Dhabi memenuhi keperluan, minat dan titik semangat bagi kesemua kategori pengembara.

Destinasinya memberi inspirasi, mendidik secara kreatif dan memperkayakan kehidupan; ia memulihkan, membolehkan pelawat menghidupkan semula, menyegarkan semula dan bersantai; dan ia memberikan keterujaan, melalui hiburan dan pengembaraan. Dan semuanya tersedia sepanjang tahun, dalam tempoh beberapa minit sahaja – ia sedia untuk diterokai mengikut rentak anda sendiri.

Find Your Pace tersedia di semua platform media sosial dan boleh dilihat di sini: https://www.youtube.com/watch?v=DioDucxzQXU.

Share:
, ,
You may also like
Latest Posts from Travellah